• Reducerat pris

Hållningsväst / Ryggstöd - Posture 2.0 Hållningsväst för bättre hållning

P2
2 Reviews
149,00 kr 299,00 kr -150,00 kr
Inkl. moms
  • Posture 2.0 Hjälper dig hålla dina skuldror på plats
  • Ger dig stöttning i ländrygg i situationer den oftast belastas
  • Hjälper med att lindra smärtor i rygg, skuldror och nacken

Är du trött på att ha en dålig hållning? Posture 2.0 är en fantastisk stabiliserande hållningsväst som korrigerar din hållning samt minskar smärtor och spänningar i ryggen. Västen stärker ryggen och axlarna, vilket gör att du automatiskt sträcker på dig i både stående och sittande position. Du kan bära Posture 2.0 under dina kläder utan att den syns.

Har du mycket kontorsarbete? Så kan du med hjälp av Posture 2.0 enkelt säga hejdå till dålig och ohälsosam hållning. Med hållningsvästen märker du snabbt skillnad på din hållning.

Den smarta teknologi som ligger bakom Posture 2.0 resulterar i en funktionell och flexibel produkt som du kan använda efter behov. Insydda magneter i ryggen bidrar till bättre blodgenomströmning i ryggen. Produkten är av hög kvalitet och tillverkad av ett skönt material. 

Posture 2.0 är one size och kan ställas in så den passar alla. Tack vare att västen stängs med kardborreband så kan den enkelt och lätt justeras efter just din kropp.

Användning:

Banden påförs båda armarna och regleras tills hållningsvästen känns behaglig att ha på samtidigt som den rätar upp ryggen.

Paketet innehåller:

1 st one size hyllningsväst Posture 2.0

Passar storlekarna XS-L.

Färg: svart

Material: neopren och kardborreband

2 Reviews

Var positivt overrasket
God produkt til en god pris. Produktet kom hurtigt. Effekten var overraskende god, og jeg kan anbefale produktet til andre som døjer med ryg og nakkesmerter.
on

Rigtig godt produkt
Kan varmt anbefales.!
on

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text