Tandblekning

Teeth Whitening 100%... Teeth Whitening 100%... 2
Available
179,00 kr
1 Reviews
Vackra vita tänder Lätt och snabbt Lämnar friska tänder och fräschare andetag 100% naturligt gjord
Tandrengöringssats För... Tandrengöringssats För... 2
Available
199,00 kr
Ger fantastiska rena tänder - precis som ett besök hos tandläkaren Tar bort tandsten och plack Minskar risken för luckor Innehåller allt du behöver för en tandrengöring
Professionelt... Professionelt... 2
  • Reducerat pris / -161,00 kr
Available
98,00 kr 259,00 kr
Braun Oral-B kompatible Tandbørste hoveder 8 stk
Available
229,00 kr
Braun Oral-B kompatible Tandbørste hoveder 8 stk
Available
149,00 kr
Visar 1-5 av 5 objekt

Blek tänderna där hemma 

Äntligen kan du få det vita, vackra leendet som du alltid har drömt om. Dessutom kan du göra det där hemma! Och billigt! Hos Vitu hittar du några av de bästa och mest effektiva tandblekningarna till låga priser. Våra tandblekningskit är skonsamma men effektiva och får långvarigt resultat. Få ett vackert leende som imponerar alla. Hur härligt är det inte att du kan få samma fina resultat som hos tandläkaren, men mycket billigare än hos svenska tandläkare? Förutom priset är också bekvämligheten att du kan bleka tänderna när du vill en stor fördel. Vår Teeth Whitening tandkräm är framtaget av aktivt kol, som är tillverkat av 100 % kokosnötskal som är 100 % organiskt. Blek tänderna hemma och spara både tid och pengar. 

OBS! Om du lider av sjukdomen Periodontit, har dåliga tänder eller andra problem, rekommenderar vi dig att du inte använder tandblekning eftersom det kan göra det värre. Vi vill också uppmärksamma att det inte går att bleka plast eller porslinsfyllningar. Ta alltid kontakt med din tandläkare innan du bleker tänderna där hemma. 

Munhygien 

Det är viktigt med en god munhygien för vår hälsa. Därför är det viktigt att du sköter om din mun ordentligt genom att ta bort bakterier och borsta tänderna ordentligt. Vi säljer set med olika verktyg som underlättar tandrengöringen där hemma och hjälper dig att hålla dina tänder och tandkött friska. Om du rengör dina tänder och mun ordentligt och ofta får du rena och vita tänder, samt ett friskt tandkött. Dessutom slipper du dålig andedräkt! 

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text