Waist Trainer

Waist Trainer
AVA® Waist Trainer i Latex... AVA® Waist Trainer i Latex... 2
  • Reducerat pris / -600,00 kr
Available
Waist Trainer

AVA® Waist Trainer i Latex - Svart

Beaming White
3818
399,00 kr 999,00 kr
1 Reviews
Få en smalare midja Komfortabel och behaglig att ha på Du känner dig fri när du använder den  Ger en bättre hållning och support till rygg och länd 
Visar 1-1 av 1 objekt

Framhäv din figur

Waist trainers har blivit otroligt populärt i Sverige på senaste tid, och vi förstår varför! Har du också drömt om att ha en midja som Kim Kardashian? Då är det en waist trainer, eller också kallat korsett, som du ska köpa. Waist trainers hjälper dig att få en attraktiv timglasfigur och kan minska måttet kring din midja med 2-8 cm. Förutom att framhäva din figur får du också en bättre hållning av att använda korsetten, eftersom den tränar och ger support till din rygg. Korsetten är tillverkad av latex. 

Är det farligt att använda waist trainers?

Lagom är bäst - som vi säger. Överanvändning av en waist trainer, kan som allt annat, vara skadligt. Om du upplever en obehaglig känsla när du använder korsetten så ska du ta av den direkt. Undgå att dra år korsetten för mycket. Det rekommenderas att du max använder din waist trainer i upp till sex veckor åt gången. Efter max sex veckor bör du ha ett uppehåll på minst två veckor.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text