BH inlägg

Silikoninlägg för BH - Oval... Silikoninlägg för BH - Oval... 2
  • Reducerat pris / -50,00 kr
Available
BH inlägg

Silikoninlägg för BH - Oval 80g

BH indlæg
45711744
99,00 kr 149,00 kr
Visar 1-1 av 1 objekt

BH-inlägg för omedelbar push-up-effekt

BH-inlägg är för dig som önskar en fylligare klyfta. BH-inlägg är en snabb och enkel lösning om du önskar att få större bröst. Fungerar också utmärkt för kvinnor med olika störa bröst eller mycket små bröst. 

Ett stort urval av BH-inlägg

Hos oss på Vitu är det viktigt att ha produkter till alla. Därför har vi ett brett sortiment av BH-inlägg så du kan hitta precis det du letar efter. Våra silikoninlägg är otroligt populära och finns i olika storlekar och former. Önskar du en stor push-up-effekt, ska du titta efter trekantiga inlägg eller de lite större ovala inläggen. Dessa typer av inlägg placeras delvist under bröstet och ger ett vackert lyft och en fylligare klyfta. Önskar du en tydligare klyfta ska du köpa några av de mindre ovala inläggen. Denna typ av inlägg ska placeras på sidan av bröstet och ger tydliga resultat. 

Populärt med silikoninlägg

Våra populära silikoninlägg är tillverkade i ett otroligt mjukt material som gör de bekväma att använda. Våra silikoninlägg finns i många modeller och kommer både i en fin beige färg och helt genomskinlig. 

Önskar du ett naturligt lyft utan BH-band?

Vi har också ett stort urval av brösttejp som enkelt lyfter dina bröst utan att tejpen syns under kläderna. 

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text